Daarom SCN

Daarom Schouder Centrum Nijmegen (SCN)

Vooral als het om uw gezondheid gaat, wilt u de juiste keuzes maken. Om de behandelaar te kiezen die het beste bij u past, kunt u ervan uit gaan dat de beste behandelresultaten worden behaald door behandelaars die:

  • zich hebben gespecialiseerd in schouderklachten;
  • dagelijks schouderbehandelingen uitvoeren;
  • samenwerken met andere specialisten op het gebied van schouderklachten (fysiotherapeuten, orthopeden, revalidatieartsen, ergotherapeuten);
  • zich regelmatig bijscholen op het gebied van schouderklachten

Daarnaast is het belangrijk dat u snel bij een goede behandelaar terecht kunt met uw klacht en dat deze serieus genomen wordt.

SCN biedt u specialistische zorg op maat

Het Schouder Centrum Nijmegen (SCN) levert zorg op maat aan patiënten met schouderklachten. Binnen het SCN werken deskundigen uit meerdere disciplines samen. Specialisten uit de fysiotherapie, orthopedische chirurgie en revalidatiegeneeskunde bundelen hun kennis en kunde om u de beste zorg te bieden.

De specialisten van het SCN zorgen er voortdurend voor dat hun kennis up-to-date blijft. Zo hebben zij regelmatig gezamenlijk overleg waarin zij samen bijscholen, ervaringen uitwisselen en problemen bespreken. Zo is én blijft het SCN een expertisecentrum voor de diagnose en behandeling van patiënten met aandoeningen aan de schouder.

Behandellocaties

De basisintake bij het SCN vindt plaats bij de extended scope schouderfysiotherapeut. Afhankelijk van het vervolgtraject vindt verder onderzoek en/of behandeling plaats op een van de locaties van het SCN. Voor de basisintake kunt u terecht bij FysioNovio. In de loop van voorjaar 2021 biedt ook praktijk Wijnhoven – Gierman deze basisintake aan. De fysiotherapeutische behandeling zal zijn in een praktijk voor fysiotherapie  in de regio Nijmegen. Voor orthopedisch onderzoek en behandeling in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ).

foto SCN  folder