Jeroen Lipman

Jeroen Lipman

Fysiotherapeut, de Hampoort

Als algemeen fysiotherapeut heb ik uitgebreide kennis en vaardigheden om verschillende klachten aan het bewegingsapparaat te behandelen.

Schouder specialist

Na mijn afstuderen aan de HAN in Nijmegen heb ik mij zo veel mogelijk gericht op de orthopedische klachten, waarbij met name de schouder mijn interesse geniet. De minor ‘manueel therapeutisch handelen’ heeft mij veel handvatten gegeven om daarmee een goede start te maken.

Dry Needling

Door het volgen van de cursussen echografie en dry needling heb ik mij extra verdiept in de anatomie en nieuwe inzichten verkregen in de behandeling van orthopedische klachten. Voor mij is de dry needling een mooie tool om spierklachten met hun specifieke uitstraling te kunnen behandelen.

❝Ik vind het heel belangrijk dat mijn patiënten goed weten waar ze aan toe zijn.❞

De complexiteit van schouderklachten vind ik heel boeiend. Daarom heb ik me binnen mijn werk en vervolgopleidingen al snel gericht op de diagnostiek en behandeling van patiënten met schouderklachten. Ik vind het heel belangrijk dat mijn patiënten goed weten waar ze aan toe zijn. Daarom besteed ik altijd veel aandacht aan het uitleggen van de behandeling en de prognose.